AJANKOHTAISTA | 4.5.2023

Rakennusteollisuuden Turvallisuusviikkoa vietetään 8.-12.5.2023

Rakennusteollisuuden Turvallisuusviikkoa vietetään 8.-12.5.2023

Tänä vuonna rakennusalan yhteistä turvallisuusviikkoa vietetään viikolla 19, 8. – 12. toukokuuta,2023. Tutustu tästä viikon viikon aikana järjestettäviin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

Tapahtumia turvallisuusviikolla

Maanantaina 8.5. järjestetään INFRAn Monttumaanantai. Tiistain Viisaat kypärät yhteen -seminaari  järjestetään tällä kertaa Ilmailumuseossa Vantaalla. Kattokeskiviikkona aamupäiväseminaari yhdessä Etelä-Suomen AVI:n kanssa Helsingissä. Viikon aikana järjestetään myös runsaasti alueellisia tapahtumia.

Monttumaanantai 8.5. Helsingissä

MVR-kalibrointitilaisuus klo 9-13 järjestetään  Kalasatamassa Helsingissä. Tilaisuus on tarkoitettu infrarakentajille, työsuojeluviranomaisille, rakennuttajille, valvojille, alan opiskelijoille ja kaikille, jotka haluavat oppia MVR-mittaamista. Mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Monttumaanantain tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen

Viisaat kypärät yhteen -seminari  9.5. Ilmailumuseo Vantaa

Päästetään turvallisuusajatukset lentoon! Turvallisuusviikon pääseminaarissa kuullaan tapaturmista oppimisesta ja siitä, miten erilainen toiminta töissä ja kotona voi näkyä turvallisuudessa. Työmaaesimerkissä selviää, mistä rakentuu toimiva yhdessä tekemisen malli. Iltapäivällä puhetta turvallisuuskilpailuista ja Uudenmaan työturvallisuuskilpailujen palkintojenjako.

Lataa tästä seminaarin esite 

Katso seminaarin videostriimi suorana 9.5. klo 9 alkaen

Kattokeskiviikko 10.5. Helsingissä

Kattokeskiviikko on kattotöiden turvallisuusaamu, jonka tavoitteena on parantaa vesikattoalan työturvallisuutta ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista. 

Ohjelma
Ilmoittautuminen

Torstaina 11.5. webinaareja

Rakennustuoteteollisuuden työturvallisuuswebinaarin keskiössä aamupäivällä vakavat tapaturmat ja työturvallisuus arjessa. Asiaa myös perehdytyksestä ja betonin työturvallisuuskilpailusta. 

Ohjelma ja ilmoittautuminen tuoteteollisuuden webinaariin

Iltapäivän miniwebinaarissa  työhyvinvointia ja tutkimustietoa. Kvartsipölyhankkeesta ja muista ajakohtaisista Työterveyslaitoksen ja Työturvallisuuskeskuksen hankkeista löytyy monia helposti hyödynnettäviä työkaluja yrityksille.

Ohjelma ja ilmoittautuminen torstain iltapäivän miniwebinaariin

Alueellisia tapahtumia

Satakunnan TT-viikon päätapahtumana on  vierailu Skanskan Pohjois-Porin Monitoimitalon työmaalla maanantaina 8.5. klo 12.00. Lisätiedot: kimmo.lang@rt.fi

Talonrakennusteollisuuden Lounais-Suomen piiri ry järjestää jäsenyrityksille Varsinais-Suomen työturvallisuusviikon päätapahtuman Turun Messukeskuksessa (Messukentänkatu 9-13, 20210) tiistaina 9.5.2023 klo 13:00 – 15:30.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen 

Oulussa järjestetään tiistaina 9.5. talonrakennusteollisuuden työturvallisuuskierroksia jäsenyritysten työmailla.

Työmaavierailujen tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen

Keskiviikkona 10.5. järjestetään Oulussa Pohjois-Suomen ja Lapin alueen  rakennusalan oppilaitoksille työturvallisuusinfo aamupäivällä. Lisätiedot: juha.mantynen@rt.fi