Suunnittelu

_DSF3343v1Omakotitalo on monelle elämän suurin taloudellinen hanke, joka ohjailee perheen taloutta vuosikymmeniksi eteenpäin. Lopputuloksen kannalta ratkaisevaan vaiheeseen eli suunnitteluun tulisikin varata riittävästi sekä aikaa että varoja. Hyvä suunnittelu ja tätä kautta tapahtuva rakenneratkaisujen valinta maksaa itsensä hyvin nopeasti takaisin.

Suurimmat rakentamisen kustannussäästöt saavutetaankin suunnitteluvaiheessa. Ei kuitenkaan suunnittelukustannuksia säästämällä, vaan panostamalla asiantuntevaan suunnitteluun.

Tällöin on mahdollista saada toimiva, arkkitehtonisesti korkeatasoinen suunnitelma ja toteutus, joka soveltuu ympäristöön ja rakennuspaikalle, vastaa toiminnaltaan ja tiloiltaan perheen tarpeita ja on kokonaiskustannuksiltaan edullinen. Käyttämällä korkeatasoisia suunnittelijoita varmistat talollesi korkean jälleenmyyntiarvon. Tällöin myös suunnittelusta aiheutuvien rakenteellisten virheiden todennäköisyys on vähäinen.

Ohessa muutama linkki joilla haluamme auttaa sinua löytämään rakennusprojektillesi suunnittelijat, valvojat sekä toteuttajat . Me emme suosita tai edusta kyseisiä tahoja, sinä itse teet valinnan parhaaksi katsomiesi tahojen kanssa. Kivitalovalmistajien kautta on mahdollista löytää suunnittelijoita joilla on hyvä tietämys kyseisen valmistajan tuotteista.

Betonin ja betonielementtien sekä -tuotteiden valmistajat löytyvät Betoni-hakemistosta.