Arkkitehtuurimatkat

Arkkitehtuurimatkat

Betoni järjestää vuosittain arkkitehtuuri- ja ympäristörakentamisen matkoja. Tutustumiskohteina ovat uusimmat rakennus- ja ympäristökohteet – unohtamatta klassikkoja. Kohteina ovat niin kulttuurirakennukset, liike- ja toimistorakentamista, sekä uutta asumista, kuten myös päiväkoteja, kouluja sekä infra- ja ympäristörakentamisen kohteita.

Arkkitehtuuri- ja ympäristörakentamisen matka Kööpenhaminaan 12.9.-14.9.2024

Betoni järjestää vuosittaisen arkkitehtuurin- ja ympäristörakentamisen matkan Kööpenhaminaan ja kaupungin lähiympäristöön.

Tutustumme uusimpiin ja mielenkiintoisiin rakennus- ja ympäristökohteisiin – unohtamatta klassikkoja. Kohteina mm. kulttuurirakennuksia, liike- ja toimistorakentamista, sekä uutta asumista. Myös päiväkoteja ja kouluja sekä uusia infra- ja ympäristörakentamisen kohteita.

Matkalla kuulemme kohde-esittelyiden lisäksi myös uutta rakennusalalta. Samalla on oiva tilaisuus verkostoitua.

Hinta alkaen 1250,- / hlö / 2-hh.
Hinnat täsmentyvät.

Hinta sisältää: lennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, tiedossa olevat polttoainelisämaksut, majoitus em. hotelleissa valitussa huonetyypissä, aamiainen päivittäin, lounaat ja illalliset, juna- ja bussikuljetukset ohjelman mukaisesti, opastukset ja sisäänpääsyt (museot jne.).

Ilmoittaudu 6.6.2024 mennessä:

ILMOITTAUDU >>

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA!

Lisätietoja


Maritta Koivisto

Maritta Koivisto

Päätoimittaja, Betoni-lehti ja Betoni-verkkolehti, arkkitehti SAFA

Arkkitehtuuri, rakentaminen, betonijulkisivut- ja pinnat, viestintä, koulutus

+358 40 900 3577

maritta.koivisto@rakennusteollisuus.fi, maritta.koivisto@betoni.com