Ympäristörakentaminen

11741273_1647847095430699_6283292540853350266_oKorkeatasoinen, kaunis ympäristö on hyvän suunnittelun ja ammattitaitoisen toteutuksen tulos. Tavoitteena tulee olla kokonaisuus, joka houkuttelee viihtymään, tarjoaa mahdollisuuden lepohetkeen sekä virikkeitä leikkiin ja toimintaan. Hyvä ympäristö on luontoa sellaisessa muodossa, joka kestää monenlaisen toiminnan ja vaikeidenkin olosuhteiden aiheuttamat rasitukset.

Maisemabetoni antaa vapautta ympäristön suunnitteluun. Erilaiset tuotteet tuovat vaihtelua ja väriä sekä mielenkiintoisia yksityiskohtia ympäristörakentamiseen.Kivien muoto-, pintarakenne- ja värivalikoima sekä erilaiset ladontamallit takaavat käytön monenlaisissa kohteissa. Päällystekiviä on myös helppo yhdistää muihin materiaaleihin.

Valitun muotokielen, betonikivien käyttötarkoituksen, rakennusten tyylin sekä värien pohjalta valitaan kokonaisuuteen sopivat kivimallit.

Tietoa ympäristörakentamisesta:

Sivustot:

Ammattirakentaminen: Maisemabetoni.fi

Pientalopihan rakentaminen: Pihakivi.com

Julkaisut ja oppaat:

Betonituotteet ympäristörakentamisessa 

Vuoden ympäristörakennekilpailu

Puutarhaliitto ry ja Rakennustuoteteollisuus RTT ry haluavat edistää hyvää ympäristösuunnittelua, laadukkaita ulkotiloja ja ympäristön hyvää hoitoa myöntämällä vuosittain Vuoden Ympäristörakenne -palkinnon luontoa arvostavasta suunnittelusta ja rakentamisesta. Palkinto annetaan palkittavan kohteen rakennuttajalle, suunnittelijoille, toteuttajille ja materiaalitoimittajille tuomariston harkitsemalla tavalla. Kilpailu on järjestetty vuosittain vuodesta 1991 alkaen.

Tietoa kilpailusta

 

Tiina Kaskiaro

Tuoteryhmäpäällikkö, rakennusmateriaalit
GSM: 050 – 466 02 97
Sähköposti: etunimi.sukunimi@rakennusteollisuus.fi