Piharakentaminen

 

13SA-YLEISPihakiviä voidaan pihassa käyttää hyvin moniin tarkoituksiin. Pihaterassien ja grillialueiden, pihateiden, -käytävien ja -polkujen päällysteeksi, autotallin edustalle, auton kääntö- ja pysäköintipaikalle sekä päällysteeksi tomutus-, pyykinkuivaus ja jätesäiliöalueille.

Kiveyksellä voi helposti ohjailla kivettävän alueen toimintoja ja luoda visuaalista ilmettä yhdistelemällä eri värejä ja muotoja. Pihan päällysteet valitaan käyttötarkoituksen, värin ja pintakäsittelyn perusteella.

Pihakiveys sopii hyvin myös sellaisille piha-alueille, joilla kasvit tai nurmikko eivät viihdy. Istutusten rajaaminen betonikivillä tai betonisella reunakivellä vähentää kitkemistä.

Pihakivien ja laattojen laaja valikoima mahdollistaa väreillä, kuvioilla ja rajauksilla leikittelyn ja yksilölliset ratkaisut. Lähes kaikkia kiviä, myös nurmikon reunakiviä, on saatavissa useina luonnonläheisinä väreinä. Useimmiten paras tulos saavutetaan hillityillä kuvioilla ja harkitulla värien käytöllä.

Parhaimmillaan piha on mielenkiintoinen, viihtyisä, käytössä toimiva sekä kestävä ja huoleton.

Voit tutustua suomalaisten kivivalmistajien monipuoliseen betonisten pihakivien, laattojen ja kalusteiden valikoimaan erillisillä pihakivi-sivuilla. Sieltä saat myös vinkkejä ja opasusta pihan suunnitteluun ja kivien asennukseen.

Sivusto:

pihakivi.com