Uutiset | 6.2.2015

Vuoden 2015 Ympäristörakenne –kilpailu avautuu – Ilmoittautuminen päättyy 17.7.2015

Puutarhaliitto ry ja Rakennustuoteteollisuus RTT ry haluavat tehdä tunnetuksi ja edistää hyvää ympäristösuunnittelua, korkeatasoisia ulkotilojen miljöökokonaisuuksia ja korkealaatuista ympäristönhoitoa myöntämällä Vuoden Ympäristörakenne -palkinnon. Tunnustus annetaan luontoa ja sen eri tekijöitä arvostavasta suunnittelusta ja rakentamisesta palkittavan kohteen rakennuttajalle, suunnittelijoille, toteuttajille ja materiaalitoimittajille tuomariston harkitsemalla tavalla.

Kilpailukohde voi olla julkinen tai yksityinen, laaja tai suppea kokonaisuus. Kilpailun ulkopuolelle on rajattu vain yksityiset omakotitalopihat. Kilpailuun voidaan ilmoittaa viimeisen viiden vuoden aikana valmistuneita kohteita. Ehdotuksia voivat tehdä asiantuntijat, yhteisöt ja yksityiset henkilöt. Vuoden Ympäristörakenne 2015 -kilpailun tulokset julkistetaan ensi helmikuussa Viherpäivillä Jyväskylässä.

Tuomaristo

Kilpailun tuomaristossa ovat mukana Puutarhaliiton ja Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n edustajien lisäksi Suomen Arkkitehtiliiton, Suomen Maisema-arkkitehtiliiton, ympäristöministeriön, Suomen Kuntaliiton, Viherympäristöliiton, Kiviteollisuusliiton ja lehdistön edustajat.

Kilpailuaika

Ehdotukset Vuoden Ympäristörakenne -kilpailuun otetaan vastaan 17.7.2015 saakka osoitteella
Betoniteollisuus ry / Tiina Suonio, Unioninkatu 14, 00130 Helsinki
tai sähköpostilla tiina.suonio@rakennusteollisuus.fi
Ilmoittautumislomakkeet ja säännöt löytyvät betoni-old.local ja puutarhaliitto.fi

Ilmoittautumisohjeet 15

Ilmoittautumislomake2015