Uutiset | 6.10.2015

Vantaan Asuntomessut – Moderni kivitalo oli yleisön suosikki

lakkalaine-terassi1Viime kesän Asuntomessujen Paras Talo -yleisöäänestyksen tulokset julkistettiin 30.9. Suomen Asuntomessujen järjestämässä Paras talo 2015 -tilaisuudessa. Yleisön suosikiksi nousi kohde numero 22, LakkaLaine. LakkaLaineen rakennuttivat itselleen Timo ja Päivi Laine ja talon näytteilleasettajana toimi Lakka Kivitalot. Erityisesti kohteen tilaratkaisut, ulkonäkö, laatutaso ja valoisuus miellyttivät äänestäjiä. LakkaLaine sai yhteensä 12,30 prosenttia äänistä.

Kesän Asuntomessujen suurin talo voitti myös Paras piha –äänestyksen

Asuntomessut Vantaalla –tapahtuman suurin omakotitalo, LakkaLaine, voitti myös Paras Piha –yleisöäänestyksen keräten 13,63 prosenttia äänistä. Äänestystulosten mukaan iso terassi ja pihasuunnitelma nostivat LakkaLaineen Paras Piha –voittajaksi. Talon pihalla katse pääsee kulkemaan vapaasti terassilta nurmialueelle ja istutuksiin. Avara terassi liittää piha-alueen ja sisätilan yhteen, ja pihasuunnittelun tavoitteena olikin saada tilantuntu jatkumaan olohuoneesta aina pihalle asti. Pihasuunnittelijana kohteessa on toiminut Jonna Jääskeläinen Kontrasti Oy:stä.

Paras Talo –äänestys toteutettiin Asuntomessujen aikana Asuntomessuilla Vantaalla. Paras Talo –äänestykseen otti osaa yhteensä 8034 kävijäperhettä.

Lähteet:

Lakan Betoni

Suomen Asuntomessut