Uutiset | 6.4.2016

Tervetuloa uusille sivuillemme

Betoni.com –sivusto on uusiutunut. Modernisoitu sivusto toimii entistä selkeämmin ns. laskeutumissivustona, joka sisältää tiivistä perustietoa ja joka ohjaa käyttäjänsä löytämään yksityiskohtaisempaa informaatiota tuoteryhmäkohtaisilta alasivustoilta, kuten maisemabetoni.fi tai elementtisuunnittelu.fi.

Uusittu sivusto sisältää monia uusia elementtejä. Kokonaan uutta on mm. referenssipankki, josta on helppo löytää esimerkkejä näyttävistä betonirakenteista taustatietoineen. Median käyttöön on rakenteilla materiaalipankki, josta löytyvät helposti ajankohtaiset materiaalit mm. Vuoden Betonirakennekohteista.

Myös tuote- ja valmistajahakemisto on uusittu helppokäyttöisemmäksi. Valmisbetonin toimittajia on mahdollisuus löytää myös sijaintipohjaisesti.

Jäsenille tarkoitetut sivut avautuvat loppukevään aikana.

Sivustoa ylläpitää Betoniteollisuus ry. Palaute sivuista pyydetään lähettämään osoitteeseen betoni@betoni-old.local.