Uutiset | 19.1.2018

VUODEN BETONIRAKENNE 2017

Kruunuvuorenrannan koonta-asema Helsingissä palkitaan vuoden 2017 betonirakenteena taitavasta arkkitehtija rakennesuunnittelusta sekä laadukkaasta rakennuttamisesta ja toteutuksesta. Kruunuvuorenrannan koontaasema on rakennuskokonaisuus, jossa massoittelu ja ilmeikkäät julkisivut mittakaavaltaan ja detaljeineen liittävät arkisen ja teknisen rakennuksen osaksi uutta asuinaluetta ja ympäröivää luonnonmaisemaa. Kohde on oivallinen esimerkki betonin käytöstä, jossa kokonaisuus ja erityisesti julkisivujen veistoksellisuus ja vivahteikas värimaailma korostavat rakennusmateriaalin tarjoamia mahdollisuuksia. Kaikkien osapuolten toimivalla yhteistyöllä ja osaavalla betonin käytöllä on aikaansaatu rakennusteknillisesti onnistunut, ilmeikäs ja taitavilla detaljeilla varustettu arkkitehtoninen kokonaisuus osaksi uutta Kruunuvuorenrannan asuinaluetta.

Lue lisää:

Vuosi 2017