Uutiset | 15.12.2020

Osallistu Betoni-lehden lukijatutkimukseen

Haluamme kehittää Betoni-lehteä vastaamaan entistä paremmin lukijoiden tarpeita ja toteutamme Betoni-lehden lukijatutkimuksen yhteistyössä Aikakausmedian kanssa. Kartoitamme lehden lukijoiden näkemyksiäsi lehdessä julkaistuista jutuista ja mainoksista. Samalla kysymme muutaman yleisen kysymyksen lehden lukemisesta. Voit myös esittää kehitystoiveita lehden sisällöstä tai muusta lehteen liittyvästä.

Lukijoiden palaute on meille todella tervetullutta ja arvokasta! Toivoisimme, että ehtisit tutustua Betoni 4/2020 numeroon ennen vastaamisen aloittamista. Tutkimuksen toteutuksesta vastaa tutkimusyritys JHelske Research.

Pääset kyselyyn tästä linkistä  ==>

Vastaamiseen kuluu aikaa noin 10 minuuttia.
Kysely on avoinna  15.1.2021 asti.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvomme kaksi 100 euron arvoista Stockmann-lahjakorttia.

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!