Uutiset | 8.2.2022

Vuoden Ympäristörakenne 2021 Ranta-Tampellan julkiset ulkotilat

Vuoden Ympäristörakenne 2021 Ranta-Tampellan julkiset ulkotilat
Kuva: Maanlumo

Ranta-Tampellan julkiset ulkotilat on Vuoden Ympäristörakenne 2021 -kilpailun voittaja

Ranta-Tampellan julkiset ulkotilat Tampereelta on valittu Vuoden 2021 Ympäristörakenteeksi. Kokonaisuus koostuu useista erilaisista tiloista, jotka yhdistyvät sulavaksi ja monipuoliseksi ulkotilojen sarjaksi. Alueen suunnittelun ja jäsentelyn periaatteena on rakennetun kaupunkiympäristön ja luonnonympäristön limittyminen.

Betoniteollisuus ry:n, KIVI ry:n ja Puutarhaliitto ry:n järjestämän kilpailun tulokset julkistettiin 8. helmikuuta. Kilpailussa myönnettiin kunniakirjat palkitun kohteen tilaajalle sekä suunnittelussa ja toteutuksessa keskeisesti mukana olleille tahoille.

Kunniakirjat saivat: Maisema-arkkitehtitoimisto Maanlumo Oy, Insinööritoimisto Pontek Oy, Ylitys Oy ja Tampereen kaupunki/Viiden tähden keskusta-kehitysohjelma.

Lue tästä lisää >>