Uutiset | 17.4.2024

Kestävä Kivitalo 2024 -palkintokohteen haku

Kestävä Kivitalo 2024 -palkintokohteen haku
Tikkurilan kirkko, Vuoden 2021 Kestävä Kivitalo -palkintokohde. Kuva: Tuomas Uusheimo

Kestävä kivitalo -yritysryhmä etsii ehdokkaita Kestävä kivitalo 2024-palkinnon voittajaksi. Palkinto myönnetään laadukkaasti betonista ja tiilestä paikallarakennetulle kohteelle huomioiden arkkitehtisuunnittelun, rakenneratkaisujen ja toteutuksen onnistuminen.

Palkittavan kohteen tulee olla valmistunut ehdotuksen jättämiseen mennessä tai vaihtoehtoisesti sen valmistumisesta saa olla kulunut maksimissaan kaksi vuotta. Lopullisen valinnan palkinnon saajasta tekee Kestävä kivitalo -yritysryhmä. Voittaja julkaistaan 24.10.2024 syksyllä Kestävä kivitalo -seminaarin yhteydessä.

Jätä oma ehdotuksesi 31.5.2024 mennessä.

Täytä oman palkintoehdokkaasi tiedot täällä >>.

Tutustu tästä aiempien vuosien palkintokohteisiin >>