Ilmoittaudu kilpailuun

Puutarhaliitto ry ja Rakennustuoteteollisuus RTT ry haluavat tehdä tunnetuksi ja edistää hyvää ympäristösuunnittelua, korkeatasoisia ulkotilojen miljöökokonaisuuksia ja korkealaatuista ympäristönhoitoa myöntämällä Vuoden Ympäristörakenne -palkinnon. Tunnustus annetaan luontoa ja sen eri tekijöitä arvostavasta suunnittelusta ja rakentamisesta palkittavan kohteen rakennuttajalle, suunnittelijoille, toteuttajille ja materiaalitoimittajille tuomariston harkitsemalla tavalla.

Ilmoittaudu mukaan Vuoden Ympäristörakenne -kilpailuun

Kilpailu järjestetään vuosittain ja ehdotuksia voi tehdä järjestäville tahoille jatkuvasti. Ehdotuksia voivat tehdä asiantuntijat, yhteisöt ja yksityiset henkilöt.

Kilpailukohde voi olla julkinen tai yksityinen, laaja tai suppea kokonaisuus. Siksi kilpailuun voivat osallistua esimerkiksi taloyhtiöpihat, ulkoilu- ja virkistysalueet, teiden ja liikennealueiden ympäristöt, puistot, liikekeskusten ja julkisten rakennusten ympäristöt, kävelykadut ja jopa kokonaiset asuinalueet. Kilpailun ulkopuolelle on rajattu vain yksityiset omakotitalopihat. Ehdotuksia voivat tehdä asiantuntijat, yhteisöt ja yksityiset henkilöt. Vuoden Ympäristörakenne -kilpailun tulokset julkistetaan järjestäjien päättämänä ajankohtana.

Ehdotukset Vuoden Ympäristörakenne 2022 -kilpailuun voi tehdä täyttämällä ilmoittautumislomake ja lähettämällä se liitteineen 8.8.2022 mennessä osoitteella tiina.kaskiaro@rakennusteollisuus.fi

tai postitse

Rakennustuoteteollisuus RTT ry / Tiina Kaskiaro, Eteläranta 10, 00130 Helsinki

Vuoden Ympäristörakenne – ilmoittautumislomake (pdf)

Säännöt (pdf)

Kuva: Skyfox

Lisätietoja:


Tiina Kaskiaro

Tiina Kaskiaro

Jaospäällikkö, DI

Ympäristörakentamisen tuotteet, harkot ja viestintä

+358 50 466 0297

tiina.kaskiaro@rakennusteollisuus.fi